Maatilan talousohjelmisto

Maatilan talousohjelmisto WebWakka kattaa kaikki maatilan, maatalouden ja metsätalouden taloushallinnon tarpeet. WebWakka Pro-versiossa on mukana myös yrityksen ja yhdistyksen kirjanpitoon soveltuva tilikartta.

Kirjanpito, pankkiyhteys, laskutus, raportointi, tilinpäätös ja sähköinen palautus - Maatilan talousohjelmisto WebWakka sisältää nämä kaikki ominaisuudet.

Voit tehdä kirjanpidon ajasta ja paikasta riippumatta. Selainpohjainen ohjelmisto on riippumaton käyttöjärjestelmästä. On käytössäsi sitten Microsoftin Windows, Applen Mac tai Linux, ohjelmisto on käytettävissäsi ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Maatilan talousohjelmisto helpottaa arkea

Voit maksaa saapuvat laskut ja kirjata ne kirjanpitoon WebWakalla samalla kertaa. Tämä onnistuu sekä paperilaskuille että sähköisille laskuille. Laskuja ei tarvitse kirjata kahteen kertaan, esimerkiksi erikseen verkkopankkiin ja kirjanpitoon.

Maatilan talousohjelmisto WebWakka sisältää laskutusominaisuuden vakiona. Et maksa lisähintaa siitä, että voit hoitaa laskutuksen ja kirjanpidon samalla ohjelmalla. Laskutuksen seuranta reskontrassa on vaivatonta. Saat helposti raportteja niin tuote- kuin asiakaskohtaisesti.

Jos sinulle tulee kysymyksiä käyttäessäsi ohjelmistoa, voit kääntyä ystävällisen ja kiitetyn asiakastukemme puoleen. Käytön tukena ovat opasvideot nettisivuillamme sekä tuki sähköpostilla ja puhelimitse. Kun soitat meille, voimme opastaa ja neuvoa tarvittaessa lähes kädestä pitäen ottamalla etäyhteyden koneeseesi.

Selainpohjainen maatilan talousohjelmisto on aina ajan tasalla, eikä käyttäjän tarvitse huolehtia päivityksistä tai varmuuskopioinneista. WebWakka mahdollistaa joustavan kirjanpidon hoidon yksin tai yhdessä asiantuntijan tai tilitoimiston kanssa. Selainpohjainen ohjelmisto mahdollistaa sen, että kaikilla käyttäjillä on aina ajan tasalla oleva tieto yrityksen taloudesta.