Lataa nautaohjelmisto

Vanhoja Ammu, Elmer ja Pihvi –ohjelmia voi käyttää vielä vuonna 2017, mutta niiden tuotekehitys on päättynyt ja kaikki kehitys tehdään uuteen Minun Maatilani –ohjelmistoon. Toivomme, että siirrytte mahdollisimman pian käyttämään Minun Maatilani –ohjelmistoa ja hyötymään sen monipuolisista uusista ominaisuuksista.

Lataa vanha PC-ohjelma suoraan alla olevasta pikalinkistä.
Lisätiedot alempana tällä sivulla.
 

Tiistaina 11.4. Microsoftin julkaisema tietoturvapäivitys esti koelypsytiedoston siirron WinAmmun koelypsynäytölle. Ongelman korjaava uusi Ammu&Elmer versio 1.99 on ladattavissa. Lataa alla olevasta linkistä uusin Ammu&Elmer 1.99 -versio, jonka jälkeen pystyt siirtämään ja tallentamaan taas normaalisti koelypsyjä.

Versio 1.04 on tarkoitettu GEA -yhteyteen.

AmmuLink 1.03 on tarkoitettu DeLaval ja RDS, SAC-TIM -yhteyteen

 

CD-päivitykset ovat muuttuneet maksullisiksi, hinta on 10 € + alv 24% / vuosi. Jos haluat päivitykset CD:llä, ilmoita siitä palautelomakkeella (mainitse palautekentässä ”CD-päivitys”) tai tilaa puhelimitse 09 8566 5900.
 
Ammu, Elmer ja Pihvi sekä MobiAmmu ja MobiPihvi siirtyvät selainkäyttöisiksi palveluiksi ja tulevat osaksi Minun Maatilani -ohjelmistoa 1.1.2016 alkaen. Minun Maatilani on käytettävissä myös älypuhelimella ja tabletilla ja se korvaa nykyiset MobiAmmu ja MobiPihvi -sovellukset sekä PC-ohjelmat. Minun Maatilani -ohjelmisto koostuu moduuleista, joista voit koota juuri omiin tarpeisiisi sopivan tuotepaketin. Nykyiset PC-pohjaiset ohjelmat Elmer, Ammu ja Pihvi sekä MobiAmmu, MobiPihvi ja WebElmer ovat vielä käytettävissä rinnakkain uuden Minun Maatilani –ohjelmiston kanssa vuoden 2016 loppuun saakka. Mitä aiemmin tutustut uuteen palveluun ja otat sen käyttöön, sitä suuremman hyödyn saat.

Ammu, Pihvi, TehoElmer ja WinElmer versio 1.93
 

Ohjeita vuoden 2015 koelypsyjen siirtoon robottiohjelmistoista:
 
 
Lataa Ammu, PIhvi, TehoElmer ja WinElmer 1.93 uusin versio tästä (koko 47 Mt):

Lataa Ammun versio 1.93

Nasevalink
 

 • Versio 1.0.5
 • Julkaisupäivä: 20.4.2012
Huom! Ammu Pihvi tai TehoElmer -ohjelmasta tulee olla vähintään  versio 1.72. Suosittelemme aina uusimman version latausta. Koneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen hae tilan tiedot keskuskoneelta.
 
Lataa Nasevalink tästä (koko 12,6Mt):
 

A-NettiLink

 

 • Versio 2.3.0. on julkaistu 8.7.2015.
 • Huom! Ammu, Pihvi tai TehoElmer -ohjelmasta tulee olla vähintään  versio 1.80. Ei saatavilla WinElmeriin.  
 • Huom! Toistaiseksi A-NettiLink sovellusta EI SAA asentaa tietokoneille, joissa on sekä XP käyttöjärjestelmä että DeLavalin Delpro -ohjelmisto.
 • Uutta versiossa 2.2.0 / 2.3.0

  1. Käyttäjä voi valita Työkalut osiosta mikä tapahtumavälilehti aukeaa kun ohjelma avataan.

  2. Nyt myös tilalle tuotujen elinten listan voi tulostaa Välitysilmoitukset (osto) tapahtumasta.

  3. Teurastapahtuma listasta on poistettu alle 10 kk eläimet

  4. Välitysilmoitustapahtuma listasta on poistettu yli 10 kk eläimet

Lataa A-NettiLink tästä (koko 3,6 Mt):
 

AmmuLink

 

 • Versio 1.0.3
 • Julkaisupäivä: 30.10.2012
 • Huom! Suosittelemme aina uusimman version latausta. Koneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen hae tilan tiedot keskuskoneelta.
 
Lataa AmmuLink tästä (koko 13,1Mt):
 

Ohjelmien laitevaatimukset

 
Ohjelmistot vaativat jonkin seuraavista käyttöjärjestelmistä: Windows Vista, Win7 ja Win8 kaikki versiot.
Vapaata kiintolevytilaa tulee olla vähintään 150 Mt ja keskusmuistia 32 Mt sekä ADSL tai muu verkkoyhteys.
 

Ohjelmien latausohje

 
1. Klikkaa Lataa -linkkiä
2. Internet Explorer -selain kysyy, haluatko avata tiedoston nykyisestä sijainnista vai tallentaa sen levylle. Valitse "Suorita" ("Run")
3. Ohjelman asennus käynnistyy heti. 
4. Seuraa asennusohjelman ohjeita.
 
Jos selain ehdottaa vain tallennusta, valitse Tallenna. Jos valitset "Tallenna levylle", tarkista mihin hakemistoon tiedosto tallentuu. 
Kun tiedoston siirto on päättynyt, paina "Avaa", tai tarvittaessa siirry hakemistoon, johon tallensit tiedoston ja tuplaklikkaa ohjelman nimeä. Tuplaklikkaus käynnistää asennuksen.