FarmiDiilin seuraava kierros on avattu 10.3 - jätä tarjouspyyntösi lannoitteista ja kasvinsuojeluaineista 19.3. mennessä

Mtech on avannut FarmiDiili -yhteishankintapalvelun viljelijöiden ja lannoitetoimittajien käyttöön 20.12.2016. Viljelijänä voit jättää palveluun tarjouspyynnön haluamistasi lannoitteista, jonka jälkeen palvelu kokoaa ne yhteen ja pyytää yhteistarjouksen valituilta lannoitetoimittajilta. Tämän jälkeen voit hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen. FarmiDiilillä tehty tarjouspyyntö ei sido mihinkään ennen kuin olet hyväksynyt tarjouksen!

Lannoitetoimittajista mukana ovat seuraavalla 10.3.2017 alkavalla tarjouskierroksella Agroy,  Kaskisten Lannoite, Universal Chemicals ja Viljelijän Berner. Viljelijänä voit jättää tarjouspyyntöjä 19.3.2017 asti. Tämän jälkeen hankintakierros siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Kun koko kierros on käyty läpi, tieto toteutuneista kaupoista tulee maalis-huhtikuun vaihteessa. Aikataulumuutokset mahdollisia.

Näin otat FarmiDiilin käyttöösi

FarmiDiiliin voit siirtyä linkin kautta suoraan WebWisusta tai kirjautumalla osoitteessa  www.farmidiili.fi.
Kirjautumiseen käytetään samaa lisenssinumeroa ja salasanaa kuin WebWisuunkin. Palvelu on maksuton WebWisun käyttäjille.

Klikkaa linkkiä päästäksesi selaamaan käyttöohjetta tai katsomaan ohjevideota sekä nähdäksesi kierroksella saatavilla olevat lannoitteet.

FarmiDiilin käyttöohje

Katso videolta kuinka helppoa FarmiDiilin käyttö on

Kierroksella saatavissa olevat lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet


FarmiDiili sähköistaa lannoitemarkkinat

FarmiDiili on täysin uudenlainen sähköinen palvelu viljelijöille ja lannoitteiden myyjille. FarmiDiili säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Tarjouskilpailuun osallistuminen on huomattavasti vaivattomampaa kuin tilojen yhteisostoina tai pienen yhteisön järjestämissä tarjouskilpailuissa. Lisäetuna on palvelun yhteys WebWisu-viljelysuunnitteluohjelmistoon. WebWisun käyttäjänä saat halutessasi ostoslistan WebWisusta suoraan tarjouspyynnön pohjaksi.

FarmiDiili aloittaa lannoitteiden yhteishankinta-alustana.  Lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet muodostavat joillakin viljelykasveilla jopa puolet viljelyn muuttuvista kustannuksista. Pienikin prosentuaalinen hinnanalennus näissä tuotantopanoksissa vaikuttaa tilan kannattavuuteen.

Ohjelmistotuki palveluksessasi

Asiantunteva ja ystävällinen ohjelmistotukemme palvelee sinua puhelimitse ja sähköisesti Puh. 09 8566 5900 www.mtech.fi/tuki
sähköposti: tuki@mtech.fi

Mtech Digital Solutions Oy

Mtech Digital Solutions on aiemmalta nimeltään Maatalouden Laskentakeskus