FarmiDiilin hankintakierros on avattu 25.10. - jätä tarjouspyyntösi lannoitteista ja kasvinsuojeluaineista 15.11. mennessä

Mtech on avannut FarmiDiili -yhteishankintapalvelun viljelijöiden ja tarviketoimittajien käyttöön. Voit jättää palveluun tarjouspyynnön haluamistasi lannoitteista ja kasvinsuojeluaineista, minkä jälkeen palvelu kokoaa ne yhteen ja pyytää yhteistarjouksen valituilta lannoitetoimittajilta. Tämän jälkeen voit hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen. FarmiDiilillä tehty tarjouspyyntö ei sido mihinkään ennen kuin olet hyväksynyt tarjouksen!

Lannoitetoimittajista mukana tarjouskierroksella Agroy,  Kaskisten Lannoite, Universal Chemicals ja Viljelijän Berner. Viljelijänä voit jättää tarjouspyyntöjä 15.11.2017 asti. Tämän jälkeen hankintakierros siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Kun koko kierros on käyty läpi, tieto toteutuneista kaupoista tulee heinäkuun lopussa. Aikataulumuutokset mahdollisia

Kirjaudu FarmiDiiliin suoraan WebWisusta

Uutena toimintona voit nyt siirtyä WebWisusta suoraan FarmiDiiliin, eikä sinun ei tarvitse enää uudelleen antaa tunnuksia palveluun kirjauduttaessa www.webwisu.fi Halutessasi voit myös kirjautua FarmiDiiliin osoitteesta www.farmidiili.fi. Kirjautumiseen käytetään samaa lisenssinumeroa ja salasanaa kuin WebWisuunkin. Palvelu on maksuton WebWisun käyttäjille.

Uutena toimintona voit myös selata ja valita hakukierroksella mukana olevista tarvikkeista haluamasi lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet suoraan FarmiDiilin tarvikelistoista.

FarmiDiilin käyttö on helppoa. Tutustu allaoleviin käyttöohjeisiin:

Katso videolta kuinka helppoa FarmiDiilin käyttö on

Kierroksella saatavissa olevat lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet

FarmiDiilin käyttöohje (pdf)

FarmiDiili sähköistää tarvikemarkkinat

FarmiDiili on täysin uudenlainen sähköinen palvelu viljelijöille ja lannoitteiden myyjille. FarmiDiili säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Tarjouskilpailuun osallistuminen on huomattavasti vaivattomampaa kuin tilojen yhteisostoina tai pienen yhteisön järjestämissä tarjouskilpailuissa. Lisäetuna on palvelun yhteys WebWisu-viljelysuunnitteluohjelmistoon. WebWisun käyttäjänä saat halutessasi ostoslistan WebWisusta suoraan tarjouspyynnön pohjaksi.

FarmiDiili aloittaa lannoitteiden yhteishankinta-alustana. Lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet muodostavat joillakin viljelykasveilla jopa puolet viljelyn muuttuvista kustannuksista. Pienikin prosentuaalinen hinnanalennus näissä tuotantopanoksissa vaikuttaa tilan kannattavuuteen.