Ammu, Elmer ja Pihvi -ohjelmisto kiittää 20 yhteisestä vuodesta

Ammu, Elmer ja Pihvi -ohjelmisto kiittää 20 yhteisestä vuodesta. On ollut mahtavaa olla apuna kehittämässä ja ylläpitämässä suomalaisia nautatiloja.

Ohjelmisto on kehittynyt vuosien saatossa huimasti eteenpäin, kuten suomalaiset maatilatkin. Viime vuosien iso murros suomalaisten nautatilojen kehittyessä ja kasvaessa toi ison haasteen ohjelmistolle. Kuinka palvella uusissa haasteissa ja tilojen kasvaessa vielä sujavammin kuin aiemmin? Tästä syystä Mtech aloittikin erittäin ison tuotekehitysprosessin ja alkoi kehittää Minun Maatilani -ohjelmistoa, jonka tarkoitus on palvella yhtä jouhevasti niin pieniä kuin suuriakin tiloja nyt ja tulevaisuudessa.

Ammun, Elmerin ja Pihvin 20 vuoden elinkaari on todella poikkeuksellisen pitkä nykyaikana. Ohjelmisto oli tutun ja turvallisen näköinen ja se palveli yli 50 000 käyttäjää vuosien saatossa.

Nyt on tullut aika sulkea vanha Ammu, Elmer ja Pihvi -ohjelmisto ja uusi Minun Maatilani ottaa ohjelmiston paikan. Minun Maatilani -ohjelmistoa on kehitetty jo vuosia yhdessä viljelijöiden kanssa. On ollut hienoa olla mukana tuossa kehityksessä ja nähdä kuinka uuteen sovellukseen ollaan saatu jo nyt kehitettyä monia toiveita, joita vanhaan ohjelmistoon kaivattiin, mutta jossa ne eivät teknisesti olleet mahdollisia.

Sovelluksen kehitys ei tokikaan jää tähän, vaan todella paljon hyviä ideoita ja kehitystarpeita olemme saaneet käyttäjiltä. Näitä tulemme kehittämään tulevaisuudessa.

Näiden sanojen ja saatteiden saattelema suljemme vanhan Ammu, Elmer ja Pihvi -ohjelmiston käytön 15.1.2018.


Hyvää joulunaikaa ja uutta vuotta 2018 toivottaen!

Petri Saarinen
Tuotepäällikkö, nautaohjelmat

 

Markku Puhakka
Asiakaspalvelupäällikkö, ohjelmistotuki

 

Sinikka Tommila
Johtaja, ohjelmistot