MobiWisu

MobiWisu on laajennus WebWisu-verkkopalveluun. MobiWisu toimii älypuhelimen ja tabletin selaimella. MobiWisulla tarkistat viljelysuunnitelmasi tiedot ja tallennat viljelymuistiinpanot lohkokirjanpitoon peltotöiden lomassa. Karttapalvelu sisältyy WebWisun ja MobiWisun hintaan vuoden 2016 alusta lähtien.

MobiWisulla tehdyt kirjaukset päivittyvät automaattisesti suoraan WebWisuun, eikä akun loppuminen hävitä tietoja. MobiWisu on WebWisun lisäosa ja sen käyttö pohjautuu WebWisulla tehtyyn viljelysuunnitelmaan.
 

MobiWisulla mm.

 
  • selaat lohkoaineistoa ja viljelysuunnitelmaa
  • lisäät, poistat ja muokkaat viljelysuunnitelman tietoja (esim. lannoitteen vaihto) ja tallennat viljelymuistiinpanot
  • kirjaat toimenpiteet ja havainnot lohkotietoihin
 

Näin otat MobiWisun käyttöön

 
MobiWisua käytetään puhelimen tai tabletlaitteen selaimella. Käyttö vaatii internetyhteyden. MobiWisu ei vaadi mitään asennuksia vaan käyttö aloitetaan kirjautumalla WebWisun tunnuksilla osoitteessa https://m.webwisu.fi .
 
Käyttöoikeuden saantia varten sinun tulee tilata MobiWisu. Jos olet jo aiemmin hankkinut MobiWisun vanhemman version, voit siirtyä suoraan käyttämään uutta versiota ilman tilausta. Kirjautumisen jälkeen saat näkyviin tilasi lohkoluettelon, jonka kautta voit selata viljelysuunnitelmaasi ja kirjata lohkomuistiinpanoja.
 

Tekniset vaatimukset: 

MobiWisu toimii uusimpien älypuhelinten ja tabletlaitteiden selaimissa.

MobiWisun käyttöä varten tarvitset WebWisulla tehdyn viljelysuunnitelman.

Kartan hyödyntäminen MobiWisussa edellyttää lisäksi WebWisun Karttapalvelu-lisenssiä, että kartta-aineisto on perustettu VIPU-palvelusta ja peruslohkot ja kasvulohkot on oikein kytketty.
 
 

Hinta:
 

MobiWisun hinta on 63 € /vuosi (5,25 € /kk) + alv.
 
Voit kokeilla MobiWisua sitoumuksetta ja veloituksetta käyttöönottokuukauden ja sitä seuraavan kuukauden. Jos et halua jatkaa ohjelman käyttöä, ilmoitathan siitä ennen koejakson päättymistä.
 
 
 

Tilaa MobiWisu

TILAA